Om het gehele jaar door een optimale continuïteit in de structuur van uw ruwvoer naar uw koe te krijgen is het welbekende “lasagne inkuilen” een must!
Lasagne inkuilen
Door 2 of 3 sneden over elkaar heen in te kuilen wordt de graskuil optimaal benut bij de koe, men
voert zowel een goede VEM als een perfecte structuur naar de koe wat bijna het gehele jaar door hetzelfde is.
Slechts 1x per jaar dient het gevoerde product wat bijgestuurd te worden naar een optimaal mengsel. Dit geeft rust bij de melkveehouder en vooral ook bij de koe die zo niet te veel “wiebelt” in zijn melkproductie. Dit alles leidt tot een lagere kostprijs en een hogere melkopbrengst!


Heeft u broei en/of schimmel in uw kuil? Neem direct contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk langs om op te meten hoe ver/hoe diep de broei en het schimmel proces in uw ruwvoer/kuilbult zit!
Vervolgens zoeken wij samen met u naar een passende oplossing!
Hendrik Kornet
06 – 51 41 42 99